BSC Transport Security

BSC Transport Security

Vanuit de wens van eigenaren van waardevolle eigendommen en de eisen van verzekeringsmaatschappijen om waardevolle goederen beveiligd te vervoeren is Business Security Company (BSC) reeds sinds 1999 werkzaam in de transportbeveiliging. Door deze jarenlange ervaring is BSC gespecialiseerd in de beveiliging van het gehele proces; Supply Chain Security. Als vaste opdrachtgever maakt u tevens gebruik van de zogenaamde intelligence positie van BSC t.b.v. uw transportbeveiliging.

BSC begeleidt en beveiligd waardetransporten, nationaal en internationaal, van beginpunt tot eindbestemming. Dit betreft cargo security in bijvoorbeeld de farmaceutische industry (nu i.v.m. vaccins), high tech industry, kunst, documenten en bij het vervoeren van diamanten/juwelen.

Hiervoor heeft Business Security Company een uniek programma ontwikkeld; het ‘BSC Transport Security Concept‘. Transportbeveiliging, bijvoorbeeld middels het gebruik van Standard Operating Procedures (beveiligingsprocedures) en vastgestelde protocollen in combinatie met de inzet van GPS volgsystemen. Daarnaast, indien gewenst, aangevuld met fysieke beveiliging middels de inzet van security escort.

De afdeling Security Consultancy heeft o.a. ervaring in het uitvoeren van een Facility Security Audit (conform TAPA eisen) in de logistieke sector. BSC medewerkers zijn opgeleid conform TAPA FSR en TAPA TSR.

BSC is een erkend leerbedrijf en verzorgd al jaren o.a. de training Transport Security Officer, Security Awareness en Predictive Profiling. Sinds januari 2018 houdt BSC het erkende Register Transport Security Officer (RTSO) bij van opgeleide transportbeveiligers.

De integrale aanpak van onze oplossingen en het BSC netwerk van security professionals en Particulier Onderzoekers (bedrijfsrechercheurs), resulteert in een kostenbesparende en effectieve beveiliging van uw mensen, facility en producten.

Voor nadere informatie inzake Transportbeveiliging kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 071-5601640 of per mail; info@bscbv.com